Misjonsforening

Hvor: 2. etg i Frikirka
Kontakt:
Tlf:

Misjonsforeningen arbeider for Frikirkens Ytremisjon og samles i 2. etg i Frikirka kl. 19.00 hver første tirsdag i måneden.

Frikirken har misjonærer i Japan, Etiopia, Mali og Israel. I tillegg har Frikirken nær kontakt med kirker og misjonærer i Kina, på Taiwan og i andre deler av verden.

På møtene hører vi nytt fra alle disse landene. Det skjer ved besøk av misjonærer og andre. De informerer, viser lysbilder og forteller. Vi får også brev fra personer som står sentralt i misjonsarbeidet.

Misjon er det viktigste oppdraget Jesus har gitt oss. I foreningen får vi være med i dette arbeidet ved å be konkret for menigheter og personer i mange land. Det er spennende. Det blir også tatt opp kollekt som oversendes Frikirkens Ytremisjon.

Alle som er interessert i å høre om hva Gud gjør i mange land både i Afrika, Midt-Østen og Asia er velkommen til misjonsforeningen.

Våre misjonærer:

Gerd Olaug og Dave Le Poidevin (Mozambique)
Adresse: C.P.224, Nampula, Mozambique

Ingrid Aske (Japan)
Adresse: oriyama 572-36, Suzuka City, Mie Pref. 510-0263, JAPAN

Katie og Kjell-Magne Møgster (Mali)
Adresse: M.E.L.M., Douentza, Rep. Du Mali

Bjørg og Samuel Aweida