Suppe for 7

Suppe for 7 er for deg som har lyst til å bli bedre kjent med andre i Vennesla frikirke. "Suppe for 7" betyr at ca 7 personer kommer sammen for å ha fellesskap og spise suppe sammen. Ca 2 timer per samling. Vi satser på 1-2 treff hvert semester. Etter en samling, settes nye grupper sammen som møtes på samme måte. Slik kan varme og gode relasjoner bygges!

Du kan velge om du ønsker å invitere hjem til deg selv, eller om du helst vil bli invitert til noen andre.

Vil du være med?

Link til påmeldingsskjema her

Onsdagsmiddag

17.april kl 16:00

Hjertelig velkommen til hverdagsmiddag i frikirka!

Kjøttkaker med tilbehør, 80,- for voksne, 40,- for barn.

Påmelding til post@venneslafrikirke.no, innen mandag 15/4.

Ta gjerne med deg noen, og spre det videre :)

VIDERE SOMMER 2024

Bli med på Frikirkens sommerfestival i Stavern🤩 Mye bra opplegg for små og store. Bo på skolens internat eller i campingvogn/bobil/telt. Det er fremdeles earlybirdpriser, så planlegg ferien allerede nå, og meld dere på!

VIDERE Sommer arrangeres 17. til 21. juli 2024 på Stavern FHS. Med møter med underholdning, lovsang og god forkynnelse,FRIK-festivalen for ungdom, Sparks for de minste, aktiviteter, seminarer, konserter og mye moro.

Det som før het VISJON, heter nå VIDERE. Det er en dobbelthet i «Videre». Det handler om å gi troen videre, men det handler også om å bli et videre og bredere fellesskap som favner flere.

Mer info og påmelding her!  Les mer om FRIK-fest her!