Tor Michal Kinn

PASTOR/DAGLIG LEDER

Tor Michal er ansvarlig for den daglige driften av menigheten, og leder menigheten og staben. Han underviser fra Guds ord og utfører kirkelige handlinger, sjelesorg og veiledningssamtaler.

Tor Michal er gift med Janne og har fire barn.

tmkinn@venneslafrikirke.no

Geir Ove Bakken

PASTOR

Geir Ove er pastor. Han forkynner fra Guds ord og utfører kirkelige handlinger, sjelesorg og veiledningssamtaler.

Geir Ove er gift med Sara og har tre barn.

975 81 005‬
geirove@venneslafrikirke.no

Thomas Fagervik

MUSIKKARBEIDER

Thomas er ansvarlig for det musikalske arbeidet blant barn og unge i menigheten, og gjennom hans arbeid har vi sett mange barn og ungdommer bli trygge og frimodige musikere som bruker evnene sine. Thomas er en fantastisk person som betyr mye for ungdommene han blir kjent med gjennom musikkarbeidet og ungdomsarbeidet forøvrig.

Thomas er gift med Guro og de har to barn.

977 58 100‬
thomas@venneslafrikirke.no

Ingar Lilletveit Alheim

VAKTMESTER

Ingar har ansvar for at menighetslokalene fungerer godt til aktivitetene. Han er også en viktig bidragsyter som lydtekniker ved arrangementer, og sørger for at ting er på stell.

ialheim@online.no